XS4All

Bij XS4All kunt u kiezen uit internet, televisie en bellen. Tevens kunt u deze diensten combineren in pakketten. XS4All behoort tot de gevestigde namen onder de internet aanbieders, dus laten we gaan kijken wat ze u te bieden hebben.

U kunt kiezen uit 2 varianten op het internet abonnement bij XS4All. De eerste heeft een internetsnelheid van 8 Mb/s en de tweede heeft een snelheid van 40 Mb/s. Daar betaalt u dan €30,50 en €40,67 per maand voor.

Ook voor tv geldt dat u weer kunt kiezen uit 2 varianten. De eerste heeft in totaal 66 tv-zenders en daarnaast ook de mogelijkheid tot live pauzeren van uw tv. De tweede variant heeft in totaal 113 tv-zenders en biedt daarnaast ook de optie tot het pauzeren van uw tv. Het basispakket kost €15,25 per maand en het aanvullende pakket kost u op maandbasis €25,41.

Voor telefoneren bij internet aanbieder XS4All heeft u 3 keuzes. De eerste is het basispakket. Hiermee kunt u goedkoop bellen naar vaste nummers, maar bent u voor het bellen naar mobiele nummers weer duurder uit. De kosten bedragen €5,08 per maand. U kunt er ook voor kiezen om het tarief voor bellen naar mobiel vast te zetten. Hierdoor wordt dit tarief lager, maar het tarief voor bellen naar vaste nummers hoger. Dit heeft dus alleen zin als u heel vaak naar mobiele nummers belt. Het kost u €10,16 per maand. Het laatste pakket biedt u de mogelijkheid om onbeperkt te bellen naar vaste nummers in de Benelux. Kosten voor het pakket: €15,25 per maand.

Als laatste komen we natuurlijk aan bij de pakketten. U kunt internet combineren met tv of bellen of met allebei. Voor internet + bellen betaalt u per maand €25,59 en krijgt u een internetsnelheid van 40 Mb/s. Bij internet + tv krijgt u dezelfde internetsnelheid en betaalt u per maand €45,76. Als laatste het alles in 1 pakket. Hier betaalt u voor per maand €50,83 en is ook de internetsnelheid weer 40 Mb/s.