Vodafone

Vodafone geeft op hun website niet heel erg duidelijk aan wat nou de mogelijkheden zijn met betrekking tot enkel internet, bellen of tv, dus daarom kunnen we daar ook niet al te veel informatie over geven. Vodafone is daarmee een van de weinige internet aanbieders die volgens ons niet erg duidelijk communiceert via de website. Op de website van Vodafone staat het telefoonnummer waar u naar kunt bellen als u wilt informeren over de mogelijkheden.

Wat wel op de website van Vodafone staat vermeldt zijn de mogelijkheden voor het pakket van internet + bellen en van het alles in 1 pakket. Deze zullen we dan ook hieronder gaan bespreken en toelichten voor u.

We starten met het internet + bellen pakket. Hierbij heeft u de keuze uit 3 varianten. De internetsnelheden zijn daarbij 8 Mb/s, 20 Mb/s en 40 Mb/s. De kosten hiervoor bedragen dan €29,-, €35,- en €39,-.

Dan het alles in 1 pakket van Vodafone. Bij Vodafone wordt voor het alles in 1 pakket gebruik gemaakt van glasvezel internet. De snelheden voor internet zijn weer onderverdeeld in 3 categorieën, namelijk 30 Mb/s, 50 Mb/s en 100 Mb/s. In de prijzen ontloopt het elkaar in principe niet eens zo gek veel als we kijken dat het verschil tussen 30 Mb/s internet en 100 Mb/s toch aanzienlijk is. De prijzen: voor het eerste pakket wordt per maand €51,- gerekend. Voor het tweede pakket wordt per maand €54,- gerekend en voor het derde pakket wordt elke maand €64,- gerekend.