UPC

UPC is een van de internet aanbieders die alle diensten levert. Bij alle diensten hebben we het dan over internet, televisie en bellen. Ook leveren zij een combinatie van deze 3 diensten in een alles in 1 pakket.

Laten we bij het internet van UPC beginnen. UPC biedt u om precies te zijn 3 mogelijkheden waar het internet betreft. De eerste mogelijkheid is internet met een snelheid van 25 Mb/s, de tweede biedt internet met een snelheid van 50 Mb/s en de derde biedt internet met een snelheid van 100 Mb/s. Wat we er wel bij moeten vertellen is dat u alleen UPC internet kunt aanschaffen als u daarbij ook kabel tv en radio van UPC heeft. Als dat nog niet het geval is bent u dus verplicht om dit erbij te nemen, anders helaas geen internet van UPC.

De prijs van kabel tv en radio bedraagt €18,20 per maand. Het internet met de snelheden 25, 50 en 100 Mb/s bedragen respectievelijk €25,-, €32,50 en €42,50.

Dan dus televisie van UPC. U weet nu al wat standaard kabel tv en radio kost. Als u hiervoor kiest heeft u de beschikking over ongeveer 30 zenders. U kunt ook kiezen voor digitale tv van UPC. Hiervoor betaalt u dan €5,50 per maand extra en krijgt u 50 televisiezenders en daarnaast 10 HD-zenders. Als dat nog niet genoeg is kunt u ook nog kiezen voor Horizon tv. Voor Horizon tv betaalt u per maand €13,- extra. Hiermee heeft u de beschikking over dezelfde zenders als bij Digitale tv, maar kunt u nu ook nog profiteren van live pauzeren en opnemen vanaf uw tv.

Als laatste het bellen bij UPC. Daarbij kunt u kiezen uit 3 varianten. De eerste variant kost €11,50 per maand. Hiermee kunt u gewoon bellen tegen de actuele tarieven van UPC. De tweede variant geeft u de mogelijkheid om ‘s avonds en in het weekend onbeperkt te bellen naar alle vaste nummers binnen Europa en naar alle mobiele nummers binnen Nederland. Hiervoor betaalt u dan €19,- per maand. Als laatste kunt u kiezen voor altijd onbeperkt bellen naar alle vaste nummer binnen Europa en alle mobiele nummers binnen Nederland. Voor deze dienst betaalt u dan €26,50 per maand. U ziet dat UPC een van de internet aanbieders is met een grote variëteit in diensten.

Als laatste heeft UPC ook nog alles in 1 pakketten, 4 maar liefst. Daar hebben er 2 digitale tv van en 2 interactieve tv. Dat even terzijde, we gaan het alleen even over de internet specificaties hebben. Er is 1 alles in 1 pakket met 30 Mb/s (€47,50 per maand) en 3 pakketten met 60 Mb/s. Het eerste heeft dus digitale tv (€49,95 per maand) en de andere 2 hebben Interactieve tv. De eerste met 50+ tv-zenders (€54,95 per maand) en de tweede met 110+ tv-zenders (€62,45 per maand).