Telfort

Bij Telfort zijn ook weer alle mogelijkheden aanwezig. Zowel voor internet, bellen als televisie. Dus laten we even gaan kijken wat u krijgt en hoeveel het u elke maand gaat kosten.

Voor een los internet abonnement kunt u kiezen uit 3 mogelijkheden. De eerste biedt internet met een snelheid van 8 Mb/s, dan volgt het abonnement met 30 Mb/s en als laatste het abonnement met 50 Mb/s. Wat u hiervoor betaalt? In de juiste volgorde is dit €17,50, €20,- en €30,- per maand.

Heeft u enkel interesse in interactieve tv van Telfort, dan bent u al klaar voor €12,- per maand. Hiervoor krijgt u dan alle standaard mogelijkheden die toebehoren aan interactieve tv en meer dan 60 tv-zenders. Daarnaast wordt het ook nog gratis voor u geïnstalleerd.

Als u gebruik wilt maken van de optie om vast te bellen via Telfort kan dit alleen als u ook een internet abonnement heeft van Telfort. Heeft u deze nog niet, dan kunt u uiteraard het internet + bellen pakket van Telfort bestellen. Hiervoor betaalt u slechts €22,50 per maand en daarvoor krijgt u dan 30 Mb/s internet en het standaard bellen pakket. Wil je onbeperkt bellen naar alle nummers in Nederland, ongeacht of dit vaste of mobiele nummers zijn, dan kunt u dit regelen voor slechts €15,- bovenop de €22,50 van het standaard pakket.

We sluiten af met het alles in 1 pakket van Telfort. Hiervoor wordt een bedrag berekend van €38,50, wat in vergelijking met de andere internet aanbieders behoorlijk scherp geprijsd is. Wat bellen betreft geldt weer hetzelfde als wat in de paragraaf hierboven staat. Voor €15,- belt u onbeperkt naar alle nummers in Nederland.