Tele2

Als u kiest voor internet van Tele2 weet u dat u in zee gaat met een van de betere internet aanbieders van dit moment tegen ook zeer scherpe tarieven. Internet met een snelheid van 20 Mb/s heeft u al voor €27,- per maand. Voor €29,50 per maand heeft u internet met een snelheid van 50 Mb/s.

TV en bellen zijn niet los verkrijgbaar bij Tele2, maar zijn wel verkrijgbaar in combinatie met internet. Ze zijn dus elk apart verkrijgbaar met internet en ook als alles in 1 pakket.

Er zijn bij Tele2 3 internet + tv pakketten beschikbaar. Een van €25,-, een van €30,- en een van €35,-. De goedkoopste is vanzelfsprekend het basispakket met meer dan 70 tv-zenders. Overigens hebben alle 3 de pakketten hetzelfde aantal zenders. Verschil is alleen dat bij pakket 2 ook nog HD tv en programma gemist is inbegrepen en dat bij pakket 3 daar ook nog eens live pauzeren en opnemen vanaf uw tv bovenop komt.

Het basispakket van internet + bellen kost u €33,50 per maand. Daar krijgt u dan weer de standaard internetsnelheid van 20 Mb/s voor. U kunt dit pakket op verschillende manier uitbreiden. Dit kan door te kiezen voor sneller internet (50 Mb/s) tegen een meerprijs van €2,50, maar u kunt ook bijvoorbeeld kiezen voor onbeperkt bellen naar vaste telefoonnummers in Nederland tegen een meerprijs van €12,50. Voor €4,- per maand extra kunt u ook nog tegen een gereduceerd tarief van 50% bellen naar mobiele nummers.

Tot slot het alles in 1 pakket. Ook deze is weer zeer gunstig geprijsd met een maandelijks bedrag van €42,50. Wat krijgt u daarvoor? Nou, weer dezelfde internetsnelheid van 20 Mb/s. Uiteraard is dit ook bij het alles in 1 pakket weer uit te breiden tot de hogere snelheid van 50 Mb/s. Opnieuw zijn ook weer de opties voor telefoneren en voor de tv uit te breiden. We moeten concluderen dat van alle internet aanbieders Tele2 zeker een van de betere is.