Scarlet

Bij Scarlet zijn er ook mogelijkheden genoeg wat internet betreft. Voor het standaard internetpakket van Scarlet betaalt u vanaf €23,34. U heeft zelf de keuze wat voor soort internet u kiest. Dit kan ADSL, VDSL of glasvezel zijn. Met Scarlet is het zo dat elke snelheid die ze leveren vaak zeer regio gebonden is. Doe dus altijd eerst de postcode check om te zien of u überhaupt bij Scarlet terecht kunt. De standaard internet snelheid is 20 Mb/s.

Wilt u enkel gebruik maken van tv van Scarlet, dan is dit ook mogelijk. Het tv pakket van Scarlet is al beschikbaar vanaf €11,11 en daarbij heeft u dan de beschikking over zo’n 80 tv-zenders. Uiteraard valt tv ook te combineren met internet. Dit kan al vanaf een prijs van €31,40 per maand. Ook hier geldt weer de standaard snelheid voor internet van 20 Mb/s.

Alleen gebruik maken van telefonie bij Scarlet is helaas niet mogelijk. U kunt telefonie uiteraard wel combineren met internet en ook met internet + tv. Over dit laatste gaan we het zo meteen hebben. Bellen + internet kost bij Scarlet €30,46. Dit is een vanaf prijs aangezien u de mogelijkheden kunt uitbreiden. Ook hier geldt weer een internetsnelheid van 20 Mb/s. De mogelijkheden voor telefonie zijn zeer uitgebreid en u kunt alles tot in detail perfectioneren voor een uitstekend pakket. Daarvoor verwijzen wij u door naar de website van Scarlet.

Als laatste het alles in 1 pakket. Het alles in 1 pakket van Scarlet is te koop voor een maandelijkse prijs van €36,53. Daarvoor geldt ook weer de standaard internetsnelheid. Deze kan uitgebreid worden afhankelijk van uw regio tegen een meerprijs.