Online

Bij Online.nl zit u voor een internet abonnement goed. Online.nl biedt van alle internet aanbieders waarschijnlijk de scherpste deals aan. We zullen even in het kort met u doornemen welke mogelijkheden u bij Online.nl allemaal hebt omtrent internet abonnementen.

Allereerst het losse internet abonnement. Hierbij kunt u kiezen uit 3 internet snelheden, te weten 10 Mb/s, 30 Mb/s en 50 Mb/s. Deze zijn echt superlaag geprijsd, want u betaalt u volgorde van laag naar hoog €21,95, €24,95 en €27,95 voor de abonnementen. Voor zo’n dienst is dat relatief gezien weinig geld.

Tv en telefonie abonnementen zijn bij Online.nl niet los verkrijgbaar, maar alleen in combinatie met een internet abonnement. Daarnaast zijn ze ook met z’n 3’en in een totaalpakket verkrijgbaar.

Eerst het tv + internet pakket. Hierbij biedt Online.nl 2 internetsnelheden aan, namelijk 10 Mb/s en 30 Mb/s. Deze voor dezelfde prijs als hiervoor is genoemd bij internet abonnementen. Voor de tv optie betaalt u per maand €10,- bovenop het bedrag voor het internet abonnement. Dat komt dus neer op €31,95 (10 Mb/s) en €34,95 (30 Mb/s) per maand. U heeft daarbij ook nog de optie om te kiezen voor een harddisk recorder, zodat u gebruik kunt maken van dienst om tv live te pauzeren en op te nemen. Voor de harddisk recorder betaalt u het eenmalige bedrag van €99,-.

Dan is er ook nog het pakket van internet + bellen. Ook hier weer de keuze uit de 2 internetsnelheden als bij het tv + internet pakket. Als u gewoon gebruik wilt maken van de normale telefonie dienst van Online.nl betaalt u daarvoor €1,- per maand bovenop de kosten voor internet. Voor onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland en alle mobiele telefoonnummers van T-Mobile betaalt u per maand €13,50 extra.

Dan nog het alles in 1 pakket om mee af te sluiten. Om de kosten voor een door u samengesteld alles in 1 pakket te berekenen hoeft u alleen voorgaande bedragen bij elkaar op te tellen. Het hangt er dus vanaf hoe snel uw internet moet zijn, van welke tv dienst u gebruikt wilt maken en op welke manier u gebruik wilt maken van telefonie. Bij het internet aanbieders vergelijken zal u opvallen dan Online.nl het zeer goed doen qua prijzen. Bekijk dus wat Online.nl u te bieden heeft.