KPN

KPN is natuurlijk al jarenlang een van de top internet aanbieders en als u bij KPN een internet abonnement wilt afsluiten heeft u daarbij keuze uit 3 verschillende vormen. De eerste vorm heeft een snelheid van 8 Mb/s. Als u dit niet genoeg vind, geen paniek, de tweede vorm heeft namelijk een snelheid van 40 Mb/s en als laatste heeft u dan ook nog de keuze uit 80 Mb/s. Uiteraard is ook bij KPN internet nog te combineren met de hierop volgende 2 diensten, maar daar komen we aan het einde van dit artikel nog op terug.

Eerst gaan we het even kort hebben over televisie van KPN. Als u interactieve tv van KPN wilt hebben kan dit al voor €16,27 per maand. Uiteraard is dit het basispakket en kan dit worden uitgebreid met allerlei andere zenders en zenderpakketten. Bij het standaard abonnement voor tv van KPN krijgt u overigens ook al ruim 60 zenders.

Ook telefoneren kan natuurlijk via KPN. U heeft daarbij de keuze uit 3 opties, dus wat voor type beller u ook bent, er zal altijd een optie zijn die u het beste ligt. De eerste optie kost €18,31 en geeft u de mogelijkheid om in het weekend gratis te bellen naar alle telefoonnummers in Nederland. Optie 2 doet daar nog een schepje bovenop door u ook in de avonduren gratis te laten bellen. Hiervoor betaalt u dan €25,42 per maand. Optie 3 laat u zelfs altijd gratis bellen naar alle telefoonnummers in Nederland. De prijs die u hiervoor moet betalen is dan €35,59 per maand.

Als laatste zijn we toegekomen aan de pakketten. U kunt aan de 3 vormen van internet abonnementen uit de eerste paragraaf ook nog bellen toevoegen. De internetsnelheden blijven gehandhaafd. De bedragen voor internet + bellen zijn dan respectievelijk €30,50, €40,67 en €50,84 voor 8, 40 en 80 Mb/s internet.

Dan nog de alles in 1 pakketten. Ook hier gelden weer dezelfde internetsnelheden, dat betekent dus weer de keuze uit 3 pakketten. Deze kosten in volgorde van laag naar hoog €46,77, €56,94 en €67,11.