CanalDigitaal

Anders dan bij de andere internet aanbieders heeft CanalDigitaal geen losse internet abonnementen. Wel hebben ze losse tv abonnementen voor u in de aanbieding. Als u gebruik wilt maken van internet via CanalDigitaal zult u dit in pakketvorm moeten afnemen. Een andere mogelijkheid heeft u hier helaas niet voor.

Dus laten we beginnen met de abonnementen die ze wel in losse vorm aanbieden, de tv abonnementen. U heeft hierbij 3 opties. De eerste optie is de basis optie. Hierbij krijgt u de beschikking over 212 tv-zenders. Kosten hiervoor bedragen €16,95. De iets uitgebreidere vorm met 237 tv-zenders kost u €19,95 per maand. Tot slot de laatste vorm, deze kost u €29,95 per maand. Hierbij heeft u vervolgens de beschikking over 248 tv-zenders, waaronder Sport 1 en u heeft interactieve tv zodat u live kunt opnemen en pauzeren.

U heeft ook de optie om tv met internet te combineren. De opties die hieruit ontstaan zijn er wederom 3. Wat de opties voor tv betreft zijn deze precies hetzelfde gebleven, alleen zijn de prijzen veranderd met het bijkomen van internet. De internet snelheid is bij elk tv + internet pakket hetzelfde met 20 Mb/s. Dan nu de prijzen. Pakket 1 kost u €39,95, pakket 2 kost u €44,95 en pakket 3 tot slot kost u €54,95.

Kunt u dan niet bellen bij CanalDigitaal? Jawel, ook dat kan. Daarvoor zult u echter het alles in 1 pakket moet aanschaffen. En we hebben zeer goed nieuws, want de prijzen voor de alles in 1 pakketten komen volledig overeen met de hiervoor genoemde prijzen voor de tv + internet pakketten. Dat betekent dat het dus zeer gunstig voor u is om voor een alles in 1 pakket te kiezen in plaats van een tv + internet pakket aangezien CanalDigitaal hier dezelfde prijs voor vraagt.