4 in 1

U bent wel bekend met de term 3 in 1, wat staat voor het alles in 1 pakket. Maar bent u ook al bekend met de term 4 in 1? Dit zijn dus dezelfde diensten als bij het 3 in 1 pakket, maar dan met nog een extra dienst eraan toegevoegd. Weet u al welke dienst dit is?

Het ligt meer voor de hand dan u denkt. De dienst die het 4 in 1 pakket compleet maakt is mobiele telefonie. Even voor de goede orde. Uw 4 in 1 pakket bestaat dus uit internet, vaste telefonie, mobiele telefonie en tv. Door dus ook mobiele telefonie in pakketvorm samen met de andere diensten te verstrekken is het voor internet aanbieders nog beter mogelijk om voor u als consument een schappelijk prijs te maken.

Een aantal internet aanbieders bieden het 4 in 1 pakket aan, waaronder grote namen KPN en Tele2.

Bij mobiele telefonie gaat het dan uiteraard om de sim only variant. U krijgt geen mobiele telefoon bij het pakket en het gaat dus alleen maar om belminuten, sms en eventueel ook nog mobiel internet als u daar interesse in heeft. Tegenwoordig heeft bijna iedereen smartphone dus het ligt voor de hand dat u ook voor mobiel internet bij uw pakket kiest.

Omdat mobiele telefonie en vaste telefonie vrij dicht bij elkaar liggen hadden internet aanbieders het idee om deze aan elkaar te koppelen. Dat is gewoon een goed idee, want hierdoor wordt het voor u als consument ook steeds makkelijker. Door alle diensten onder te brengen bij 1 aanbieders wordt het voor de administratie een stuk makkelijker om bij te houden en wordt er slechts door een partij geld afgeschreven elke maand. Zo raakt u nooit het overzicht kwijt.